TEAM PUUR KOFFIE

PUUR… JAN PAUL

Eigenaar

Na diverse (internationale) marketingfuncties in het bedrijfsleven was het voor Jan Paul tijd om het roer volledig om te gooien. Hij startte PUUR koffie. Eerst met een marktkraam en 2 jaar later, 2011, op de vaste stek in Oosterbeek.

Jan Paul: ” Ik ben PUUR begonnen omdat ik ernstig de behoefte had om meer met mensen in contact te zijn. Niet per mail of telefoon, maar gewoon face-to-face “.

PUUR heeft na al die jaren zijn eigen plek verworven in Oosterbeek en omgeving. Een magneet voor de beneden Weverstraat. En wat is de Weverstraat leuk geworden met al dat nieuwe ondernemersschap! Puurheid is voor mij de essentie van alles. Geen toevoegingen bij de koffie, maar het pure spul. Geen mooie verhalen, maar open en eerlijk. Bij voorkeur biologisch en met hart en ziel. Puur kan het niet beter verwoorden, vandaar ook de naam PUUR koffie.

PUUR… NIENKE

Eigenaar

Het zal je niet verbazen, maar mijn favoriete hobby is koffie! Tijdens één van mijn reizen mocht ik in Australië werken met een ‘echt’ espressoapparaat. Terug in Nederland ben ik me meer gaan verdiepen in de technieken, heb ik mijn certificaten gehaald en ben ik uiteindelijk, via via, in contact gekomen met Jan-Paul. We hadden meteen een klik en ik ben begonnen met 2 dagen Puur. Dat werden en steeds meer en inmiddels ben ik ook trotse mede eigenaar!

PUUR… ROOSMARIJN

Barista

Ik werk al vanaf mijn 14e jaar bij PUUR en sinds ruim een jaar als gecertificeerd Barista. Latte art vind ik super leuk en mijn “zwaantjes” worden steeds mooier. Ik heb met succes mijn eindexamen afgerond en neem een tussenjaar. Tot februari 2024 zal ik veel bij Puur zijn omdat ik  dat hartstikke leuk en gezellig vindt en om wat geld te verdienen voor mijn trip naar Azië.

Verder ga ik graag naar de sportschool en ben ik vaak met vrienden 🙂.

PUUR… EVELIEN

Barista

Terwijl ik heerlijk aan de koffie zat bij PUUR dacht ik, wat lijkt het mij ontzettend leuk om hier te werken. Dit bleef in mijn hoofd zitten dus een mailtje eraan gewaagd. Na een gesprek en een keertje mee draaien mocht ik aan de slag. En het klopt, het ís helemaal leuk!! Ik moet nog veel leren, nooit geweten dat er zo veel bij kwam kijken bij een kopje koffie zetten, een “bakkie” thee of bij het serveren. Maar de (leuke!) collega’s hebben gelukkig geduld.

 

PUUR… EVA

Barista

“Ik doe alleen maar dingen die ik leuk vind”, dus werken voor PUUR kon niet achter blijven! Ik kan zelf zó genieten van zitten op een fijne plek met goede koffie, dus heb ik van een hobby mijn beroep gemaakt. Daarnaast hobby ik nog als sport en yoga instructrice, ayurvedisch therapeut en studeer ik Jyotish. 

Kom je gezellig kletsen en kennismaken met een kop koffie?

Verder zijn er nog vier teamleden die op minder regelmatige basis gaten in het rooster opvullen. Dat zijn de gecertificeerde barista’s Jolanda, Anton en Valerie en natuurlijke onze fantastische hulp in de bediening Jasmijn.