HISTORIE

Na diverse (internationale) marketing functies in het bedrijfsleven was het voor Jan-Paul Fros tijd om het roer volledig om te gooien. In 2010 startte hij PUUR Koffie als marktkraam op de warenmarkten van Wageningen, Zutphen en Den Bosch. Al snel aangevuld als espressokraam op diverse evenementen zoals de Sonsbeek Theater Avenue, Bevrijdingsfestival Wageningen en de Airborne Wandeltocht te Oosterbeek.

ESPRESSOBAR/WINKEL

3 december 2011 opende PUUR Koffie Oosterbeek aan de Weverstraat 63 te Oosterbeek. Waarschijnlijk de kleinste Espressobar/Winkel van Nederland. Met 10 zitplaatsen binnen en nog eens 10 op het terrasje. Maar met een ruim assortiment aan koffie en koffie gerelateerde spulletjes maar ook veel thee en chocolade tabletten.

Ook werden een aantal Barista’s opgeleid en naar zelfstandigheid begeleid met de opening van een vestiging in Arnhem en Velp. De vestiging in Velp bestaat nog steeds maar niet meer als Puur Koffie.

TOEKOMST

PUUR Koffie heeft zijn bestaansrecht inmiddels volledig bewezen. Wat startte in een tijd van economische malaise groeide uit tot een bloeiende onderneming. Mede door de hulp van een aantal bevlogen barista’s.

Sinds april 2020 is PUUR Koffie Oosterbeek v.o.f. het bedrijf van Nienke Blom en Jan-Paul Fros. Samen zullen zij PUUR Koffie verder de toekomst in leiden.