PUUR in Coronatijden, hoe en wat ?

Allereerst nemen wij strikte hygiëneregels in acht. Dat is voor een horecabedrijf als het onze natuurlijk altijd al het geval maar we doen daar nu nog wel iets extra's aan. Zo wassen wij onze handen veel vaker en werken we niet met contant geld. We gebruiken alleen disposable bekers en laten je als gast zelf de suiker en deksels e.d. toevoegen.

Voor al onze bezoekers geldt dat we er van uit gaan dat je niet verkouden bent, keel of luchtwegklachten en/of koorts hebt want als dat zo is mag je bij ons, volgens de geldende richtlijnen, helaas niet verblijven.

Op het terras

Met ingang van 1 juni 12:00 is ons knusse terras weer open. Daarnaast hebben we aan de overkant van de straat nog een extra terras gemaakt. Er mogen maximaal 2 personen aan 1 tafeltje (tenzij je allemaal uit één huishouden komt) en we vragen je om de anderhalve meter regel toe te passen. De tafeltjes hebben we zo neergezet dat dit geen probleem hoeft te zijn. Wil je eerst even je eigen tafeltje ontsmetten met de spray? Beetje inspuiten en laten drogen is voldoende. We komen je bestelling opnemen en serveren aan tafel. Fijn als je de glazen even in de krat wil zetten als je weg gaat. Je kunt binnen pinnen.

In de winkel/espressobar

We vragen jullie om goed te letten op de afstand van anderhalve meter, ook bij het aannemen van de koffie en het doen van de betaling. Verder geven we de voorkeur aan betaling per pin en kun je tijdelijk niet meer contant betalen. Kom je voor de winkel loop dan binnen even naar rechts zodat de doorgang naar buiten vrij blijft. Binnen hebben wij voorlopig nog geen zitplaatsen. We hebben een toilet maar vragen je dit alleen bij hoge nood te gebruiken. Wil je het dan zelf even met de spray ontsmetten? (uiteraard ontsmetten wij het toilet tussendoor ook met enige regelmaat.)